Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är på väg att sabba ditt livs changs

Kärleken döljs mer och mer
Av besvikelse
Och ilska

Dörren är fortfarande öppen
För dig

Men om du inte går in snart
Och älskar mig så som jag är värd


Kommer jag aldrig se åt dig igen




Övriga genrer av Lilla jag
Läst 686 gånger
Publicerad 2007-07-17 11:43



Bookmark and Share


  Tini Tut
Ja ibland undrar man vad folk väntar på...Bättre tider kanske..Bra skrivit..
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Lilla jag