Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske du var ensam?

Kanske jag begärde för mycket?

Kanske det inte hade behövt bli såhär?




Du kan ju bara Dra någonstans...!

Bästa vänner? Inte nu längre. 

Och det spelar ingen roll om vi dansade på nyår

För veckan efter gav du mig den där tonen igen, den där blicken

 

Ilskan inom mig växer större och större

Jävla bitch bitch Bitch!

 

Vänner kan be om ursäkt

Det kan inte vi, för mycket Skit

Det går inte att bara dra ett sträck, hur kan man bara stryka ett halvår

 

Gaah jag orkar inte dehär längre! 

 

Första steget mot vänskap är respekt

  - Du har mist min respekt

 

 

Varje ord blir en anklagelse

Konflikterna utan riktig grund blir fler och fler, de tycks aldrig försvinna

De baseras på våra tankar, våra åsikter, våra känslor

 

Vi har förändrats, både jag och du

 

Vår vänskap är ett minne blott

 

Där gick du för långt

Där drog du gränsen

Där miste du mig




Övriga genrer av Lilla jag
Läst 687 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-30 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla jag