Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nähä, inte det heller inte..

Tack för en stunds sällskap
Tack för en stunds glädje
 - Pirrande

Nya förhoppningar tändes



Och släcktes




Övriga genrer av Lilla jag
Läst 692 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-09 02:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla jag