Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur var det nu...

 

 

kommer inte ihåg

vad det var

 

jag skulle glömma bort

 

var min första tanke

jag inte tänkte

 

imorgon

 

så tänker jag

 

igår

 

och kommer inte ihåg

vad det var

 

tur att jag har

semester

 

 

 

 




Övriga genrer av Leif Furstedt
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-17 12:12



Bookmark and Share


  nettizen
Bara du inte glömmer det också så du går till jobbet ändå...*ler*
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt