Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
yet on eire


judit - det hette hon också - åskan går åt norr över clifden




lät
så sakta
när det föll

henne in

hur långt borta inte är

ett dugg
droppar ur åringens man

o´connel var kallmurare
jetty gav honom fyra döttrar

en av dem blev tolv




Fri vers av wayward - taiga
Läst 627 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-07-17 17:33



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
ditt språk är fantastiskt
2008-07-02

  poesi pplot
Du har genomgående ett språk som är otroligt intelligent och belevat. Tycks så utifrån i alla fall. För en beundrare.

Så finns där helig EQ! Du imponerar.

Sakta men säkert börjar jag närma mig ditt språk. Och dina dikter lyfter.
2007-08-24

  poesi pplot
Stiligt skrivet. Diggar bilden också.
2007-08-24

  madinsane
vilket stick. rätt in i bröstet.
som en synål.
underbar!!!
2007-07-18

  Antropofagen
Erin genom sekel. Passande bild och konstaterandet som epilog. Kargt, korthugget och i en tid när tankarna var många fler än dom sagda orden. Och sublim lyster mildare meningen än neon tillägger jag så att du vet att jag läser, också.
2007-07-18

  Per Rydberg
Berättare är du! Här möter mig en ordmålning med just de antydningar som behövs för att jag ska komma vidare och precis de förväxlingsmöjligheter som gör att jag vässar min läsning! Väl valda ord, sparsmakat vägda. Njuter!! Den här får en självklar plats i mitt bokmärkesalbum!!
2007-07-18

  Måna N. Berger
Åh... Clifden...
Inte mycket till textkommentar. Jag fick bara ett nostalgiskt stygn i hjärtat.
Judith - ett bortglömt människoöde tar gestalt i din dikt. Tack!
2007-07-17

  Måna N. Berger
Åh... Clifden...
Inte mycket till textkommentar. Jag fick bara ett nostalgiskt stygn i hjärtat.
Judith - ett bortglömt människoöde tar gestalt i din dikt. Tack!
2007-07-17

  Prometeus
Jepp, det finns skäl till att jag så ofta besöker din sida.
Älskar denna dikt! Så ford säger så mkt och det är den minimalistiska känslan jag tilltalas av. Mkt bra läsning, måste bläddra lite mer bland dina alster!
2007-07-17

  Linneatystnad
första texten jag bokmärker
2007-07-17

  aftermath
skön upplevelse
att resa med i dina rader
irländsk känsla
med utsökt bild
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga