Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Maria, som jag saknar mer än jag egentligen har ord till.


Ett försök till att beskriva känslan (kanske att man bara skulle skriva KÄRLEK och ingenting mer?)



Maria
jag hoppas att jag räcker till för att
stoppa några
saltkar

och jag hoppas att jag

lyckats motbevisa din teori om din
ensamhet för

Du passar så bra i mina tankar
och ännu bättre i mitt hjärta så jag har

kedjat fast dig där nu
(men med lösa kedjor så att du kan
röra dig fritt och

springa bland åkrar
ängar
dom kanske är lite dammiga
och dåligt skötta
och vardagsrummet har några för många
porträtt av andra besökare som har

gått sin väg

Ditt porträtt hänger
stolt och vackert
precis som du

i ett rum allra längst in

Dit går människor sällan
jag har den finaste ramen
runt ditt ansikte

och jag hoppas att jag
aldrig kommer att behöva

byta ditt tillhållsrum)




Fri vers av temuggen
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-17 19:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är helt enkelt bara född att skriva och jag vill bara se mer mer mer hela tiden.
Kan man annat än att säga att man önskar sig vara maria:n?
Vackert och mycket väl skrivet!
Medhåller.. Applåd!
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen