Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Minnen som plågar minnen som väcker
saker du trodde du hade glömt
Saker du hoppades du hade glömt...

Saknad du trodde hade vissnat

Men så på en sekund så är den tillbaka
så stark att det känns i magen

Längtan efter något du aldrig får tillbaka

trots att det finns kvar...

Något uppnåligt men ändå ouppnåligt

Som en dålig illusion..




Fri vers av Abby
Läst 255 gånger
Publicerad 2007-07-17 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Abby