Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakna sanningar


nakna sanningar

klädda med paus och lögner

bara i sägner




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 523 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-18 00:46



Bookmark and Share


  Agnes
Nyflådd hud, låter det som.... (Kändes, med andra ord.)
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP