Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midvinterblomster

 

midvinterblomster;

mitt hjärta överraskar

tinar i kylan




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 606 gånger
Publicerad 2007-07-18 01:42



Bookmark and Share


  Ezo
vad vore livet utan hjärtats överraskningar?
2007-07-25

  Gunwale VIP
Ja, hjärtat går sina egna outgrundliga vägar (- är det inte så man brukar säga?!)
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP