Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol från en mörk himmel

Väggarna
Krymper
Runt omkring mig

Skriket
Ekar
Från min stumma mun

Hatet
Blossar
I ditt varma hjärta

Solen
Skiner
Från en mörk himmel

Livet
Lever
Utan mig




Fri vers av Andunelen
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-07-18 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen