Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Puffen

Så långt borta dina persiennögon snedställt blinkande för mig-

Förseningen beror på mina fiskesjöars tvångsmässiga inplantering av belgisk Brax uppfödd på kokospojkar.

Det vita guldet blänker så fint i tänderna,- Åh! Så vackert!!!
Utropar vi snyftande och snubblar på draperiet




Fri vers av Varan
Läst 520 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-19 04:48



Bookmark and Share


  MotherBitch
jaa. du....
vad ska jag säga...
2007-08-15

  smörblomman
\"Puffen\" e´död....
Du tog kål på henne...min vän..
2007-07-31

  madinsane
you\'re something else!
och det är ju en jävla tur!

jag tänker vara fasligt konstruktiv och säga;
\"dina persiennögon snedställt blinkande för mig\"
faaan vad bra!
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Varan
Varan