Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semester 2007

Drar på semester
Många blir vi
våra knoppar
+ någon kompis blev det visst också
har jag hört talas om!? *skratt*

Tält (He he he)
+ gammal plutteliten husvagn från -68
det blir väl en semester att minnas...är jag rädd ;)

Minns när jag var liten...

Vi stannade på parkeringsfickor
kokade kaffe på gasol
åt falukorv med senap
vittbröd och drack coca cola

Känns som igår...

Vädret får väl bli vad det blir...
inget man kan göra något åt ändå så lika bra att gilla läget :)




Övriga genrer av Therés
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-19 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!