Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
. .. frihet upplevs så olika av oss alla...


FRIHET


Frihet... så upplevs semester
vaknar tidigt och läser
medan min käresta sover

Frihet... så upplevs naturen
sval sommarvind och fågelkvitter
känna alla dofter

Frihet... så upplevs dygnet
att göra vad jag vill - när jag vill
ingen klocka på mig ens




Övriga genrer av AjBi
Läst 329 gånger
Publicerad 2007-07-19 20:59



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mmm det kan man kalla frihet
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi