Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flickan= Rosen


Trandafil=Ros

Det finns en Blomma( ros)

en med så starka rötter, att de går ej att ta bort den,

den lever och tydligen aldrig dör.

Finns kvar i vinterns kalla kyla och höstens kraftiga vindar

De är i mig jag dig hittar.




Fri vers av halil__
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-20 05:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

halil__
halil__