Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alltid svårt att förlora nåt man älskar och tvungen att gå en annan väg


skilldda vägar

skillddaa vägar

hjärtat mitt krossas när jag ser henne
ögonen talar för kännslorna jag har innerst inne, i hjärtat min
Det är inte slut på tårrar , gömmer dom för att hon inte ska see
tiden är inne för att vi ska gå skillda vägar
gå vår egen väg
gå vår egen väg


håll ut hjärtat och gråt inte
ge mig kraft att hålla kvar tårrna o låta ej dom komma ut
slutet är svårt för alla
sårar hjärtan och själ
Får dig att hata allt du en gång hade kär

Önskan av att vakna upp och att du finns här
prata med mig och kyss mig sakta
så som du hjärtat bara kan
gör så att tårarna försvinner
sorgen i hjärtat efter lyckan det brinner


slutet är svårt för alla
sårar hjärtan och själ
Får dig att stänga alla du har kär
prata med mig och kyss mig sakta
så som du hjärtat bara kan


hjärtat mitt krossas när jag ser henne
ögonen talar för kännslorna jag har innerst inne, i hjärtat min
Det är inte slut på tårrar , men gömmer dom för att hon inte ska see
tiden är inne för att vi ska gå skillda vägar
gå vår egen väg
gå vår egen väg




Fri vers av halil__
Läst 324 gånger
Publicerad 2007-11-21 05:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

halil__
halil__