Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att vara ett ex till en pojkvän. (och titeln är halvsnodd)


Han äter pepparkakor med någon som är mer än vän (det är bara fel)


jag vet att jag inte har någon rätt att
känna så här
att jag verkligen inte
borde

men det var du som sa åt mig att
slänga bort alla
borden att bara
sluta koncentrera mig på dom och jag

lydde dig

precis som vanligt så lydde jag dig

det straffar mig nu,
om och om igen och du

sitter tusen ljusår bort men i precis samma
tidszon och
du har glömt mig nu

eller hur?


jag skriker fortfarande våra sånger och
slår sönder våra kristallrutor och
vägrar inse


och du ler mot henne och
kysser henne när hon

viskar och du anar


ingenting.




Fri vers av temuggen
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-20 10:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja,du har gjort det igen.
Denna känns aningen mer spontant skriven.
Skön, med ett flyt som vanligt.
Och det är väl just såhär det är många gånger va..
Även om man går vidare så är det verkligen inte lätt att bara släppa taget.
\"jag skriker fortfarande våra sånger \"
Ja.. Känner verkligen igen detta..
Så, sänder en tanke på dig och dina tankar med en varm kram bifogad till hjälp i dina stunder då du behöver det som mest.
Cissie
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen