Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt kan handla om precis vadsomhelst. Jackpot kan innebära karriär, förhållande, mål...precis vad varje individs fantasi kan föreställa sig.


Extra stark passio, tack.

Trots det breda sortiment som marknadens konkurrenskraftiga företag erbjuder för att täcka varje litet tänkbart segment finns det ändock ingen produkt som lever upp till mina krav.

Vad jag behöver är en rejäl kopp med ingredienser såsom en dos självkänsla, en gnutta mod och kolosala mängder av dåraktighet.

Ni kan behålla era överdådiga rosor, era rosa fluffiga moln och er vaniljutsökta illusion - allt jag begär är medvind.

Jag vill öppna dörr nummer två och vinna jackpot.
Eller nej, nu läste du det här alldeles fel.

Jag vill att du ska öppna dörr nummer två och vinna jackpot - mig.




Fri vers av Vildhjärta
Läst 346 gånger
Publicerad 2007-07-20 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildhjärta
Vildhjärta