Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

berörd

ingenting av det jag sa var till något värde
mina ord förtvinade och blev söndertuggade
små slamsor av känslor som jag spottade ut i handfatet
det spelar ingen roll längre ändå för du är inte här
och jag har fortfarande inte tagit mig samman eller rest på mig
jag ligger kvar här
inga goda handlingar har jag genomfört
jag vill inte ens
bara ligga här och stirra
bara glömma och irritera




Fri vers av Ganjasmuggling
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-20 21:01



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Så kan det vara. Bra känsla du beskriver.
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ganjasmuggling