Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröderna

två bröder

I skuggan av
det glömdas bänk
iakttagande livet som långsamt
promenerade förbi.

Med
de gamlas ögon iakttogs livet
som stilla passerade

med långsamma steg mot nästa
mål




Fri vers av Tiina
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-20 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tiina
Tiina