Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem var tanten


En ilsken hand
greppade runt pålen,
- ta inte det som är mitt.

Blicken var mörk ingen pardon.

Inte räcker det med att allt redan är givet
mer ska ha mycket.
Äta kaka spara kaka äta kaka spara kaka -

- tugga det långsamt
spotta ut det
mala det mellan kindtänderna tills inget finns kvar.

Sprittande småflicksben,
bullar under ögon - mammas kanelbullar?

markerar gråtet revir.


Vem var pojken som gömde sanningen i kalsongerna?
Vem var flickan som grävde djupt utan att finna den.
Vem var tanten som visste?




Fri vers av Tiina
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-15 21:46



Bookmark and Share


  danshäxan
Hej Tiina!
Camilla här... oj så glad jag blev av att hitta dig här...
HUr har du det?

Din titel lockade min nyfikenhet.
Tanter är bra.
Jag gillar ditt språk och ditt sätt att
formulera dig.
För mig är ditt språk kvinnligt och utsirat.
Ämnet tant gäller alla brudar.....
och gubbar med.
Det som fastnat extra är dessa rader:

En ilsken hand
greppade runt pålen,
- ta inte det som är mitt.


- tugga det långsamt
spotta ut det
mala det mellan kindtänderna tills inget finns kvar.


/ Camilla alias danshäxan :-)
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Tiina
Tiina