Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjortis

Utan smink en hel dag, nej hur skulle de se ut
Vilken katastrof, mitt liv skulle ta slut
Jag måste tänka på min status, hon med glasögon kan jag inte känna
det vore lika hemsk som min hy utan bränna
På helgen är det fest, å då gäller det att va smal
Platta sönder hela håret, ha på extra med kajal
Och trycka upp mina boobs, i ett kort å glittrit linne
Dra in magen, det gäller å va smal som en pinne
Jag tar bussen till festen, där det är fett mkt folk
Jag tänker för mej själv, de här är coolare än skolk.
Jag hör nån skrika fjortis, och nån annan jävla hora
Men det ända jag fokuserar på, är om mina bröst ser ut å va stora
Jag kan knappt andas för jag går och drar in magen
Mitt huvud snurrar och jag har redan blivit dragen
Jag lägger mej på gräset, och musikens volym är på högsta nivå,
Tänder en joint och börjar röka på.
Mamma tror jag är hos kompis, hon fatta inte att jag ljög
Och nu är jag på på gymnasie fest, packad å helt hög
Åh gud jag är så cool, my life is da shit
Ja gud jag är så glassig, precis som Mange Schmidt





Fri vers av IngenDuKänner
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-20 23:51



Bookmark and Share


    Sandrew
Suveränt!
2008-12-05

  Tini Tut
Skratta eller gråta? riktigt bra skrivit....
2007-07-20

    Nicklas VIP
Ser att de mesta du skriver har snarlikt tema, och du använder dig av ditt grymma sätt att skriva! =)

Vill påpeka att det inte alls är så att killar vill ha pinnsmala tjejer. Vad har man då att hålla om, att krama? De killar som vill ha smala tjejer med stora bröst är ju enbart ute efter att glänsa eller så vill de bara ha sex.

Kärlek däremot, kommer i olika förpackningar.
2007-07-20
  > Nästa text
< Föregående

IngenDuKänner