Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svar på ett mejl jag fick idag (ibland får jag mejl som är intressant läsning, ibland innehåller de frågor som är av stort intresse för hela svenska folket i världen där ute, ibland är till och med svaren av visst intresse) o schack är en sorts spel där


Det finns UFO, och så finns det flygande tefat






...först trodde jag också

att serien \'star trek\'var påhittad,

men sedan förstod jag

att det måste vara på riktigt



eftersom det aldrig skulle gå

att få individer på andra planeter

att spela alla de där rollerna

som individerna

på alla de där andra planeterna \'\'spelar\'\'...



det enda jag inte förstår

är hur de som filmar

Voyagers upplevelser gör...



de måste ju ha egna rymdskepp

med kameror i,

ändå kommer de aldrig med på bild

som av misstag...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 900 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2007-07-22 00:03



Bookmark and Share


  Schizooliza
Genialt galet tokbra och väl värdig sin uppmärsamhet.:)))
2014-11-20

  axveronika
kan man fråga sig...
2014-11-17

  Nanna X
så är det. StarTrek är en högre grad av verklighet och Captain Janeway is the Queen of Universe.
2014-11-17

  aol
man har ju undrat
2007-08-24

  katt.inc
Du förmedlar denna morgons första skratt.
2007-07-22

    bedragare
NICE! applåd mest för temat! favorit!
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP