Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ung och gammal

alla de unga
bär på en ångest
alla de gamla
bär på sin
skillnaden är kanske inte så stor
den ena för framtid
den andra för det som varit
vad man borde göra
vad man borde gjort
ungefär detsamma
men som ung
har du en chans
att välja rätt
som gammal måste man
försonas
med det man valde
och/eller borde gjort




Fri vers av choralone
Läst 312 gånger
Publicerad 2005-03-30 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone