Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte om man kan kalla det poesi ? men det är iaf mina tankar.


Dig vid min sida

Älskling varje dag tänker jag på dig, hur mycket jag älskar
dig, på att du finns där när jag behöver dig som mest.
Varje kväll har jag problem med att somna för att jag saknar
dig och vill ha dig vid min sida. Och varje natt vaknar
jag upp kallsvettig från en dröm där jag förlorat dig!
Älskling vet inte vad jag gör om jag förlorar dig, min
kärlek till dig går inte att förklara med ord! Men medans
jag letar efter dom orden så kan jag säga att jag älskar
dig mest av allt !




Fri vers av Becka
Läst 187 gånger
Publicerad 2007-07-22 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Becka
Becka