Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt Rum

Vackra vän om natten håll mitt ljus högt
Spegla mina drömmar då jag väljer att gå
Släpandes tankar genom sot och stoft

Strö solens pärlor över min gråa himmel
Värm min själ i ditt varma ljus
Låt mig få komma hem igen till mitt rum




Fri vers av Luff
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-23 10:59



Bookmark and Share


  mia.här å nu
som ett pärlband *****
2007-07-23

  DanSan
***************************

Mmm. . . Vackert och skönskrivit!!
Gillas, gillas, gillas!!!

***************************
2007-07-23

  ospray
Vacker skrivet

applåd
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Luff