Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din sorg

En bit av himlen dog på denna dag och blev till mitt hjärtas strand
Där räknar jag sandkorn av varje minne till din värmande hand
Jag saknar så min fallna ängel, i din värld lärde jag min dansa och le
Jag kommer alltid älska varje stund med dig, varje ögonblick du kunde ge
Du dansade med mig under himlens alla färger till doften av alla gulnande löv
Du lät mig vila i din famn lät mig höra ditt hjärta slå tills det gjorde mig döv
Alla drömmar jag skulle dela med dig älskade stunder som fanns kvar att få
Så djupt din eld brinner i min själ , du får mitt hjärta att ha viljan att slå
Jag vet att doften av din sömn i min säng är något som aldrig har hänt
Ändå är det något jag vet att det är det närmaste himlen jag någonsin känt




Fri vers av Luff
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-27 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luff