Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är så jävla hemskt att förlora en vän bara för att han inte klarar att se en med andra...så ledsamt...så ensamt utan honom...förstår honom, men kan inte hjälpa att jag känner som jag gör...


jag hade en gång en vän

jag hade en gång en pojke
som var förtjust i mig

han hade en gång en flicka
som var förtjust i honom

jag hade en gång en pojkvän
som älskade mig

han hade en gång en flickvän
som tyckte om honom

jag hade en tid en vän
som älskade mig

han hade en tid en vän
som tyckte om honom

jag har inte längre en vän
för han älskar mig

han har inte längre en vän
för hon älskar en annan...




Fri vers av Snörosen
Läst 570 gånger
Publicerad 2005-03-30 21:57



Bookmark and Share


  PussInBoots
Jag vet vem du pratar om.. Bra beskrivning av det!
2005-03-30

  Silversmak
Wow, superbra!! tackar för läsningen!
2005-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Snörosen
Snörosen