Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre sekunder

Nu vill jag inte leva längre, ljudet av den kraftigt axelererande bilen skär i öronen, svettningarna som kommer när vägen svänger, smällen när bilen forcerar räcket och den kittlande känslan när den tappar mark och flyger ut över stupet. Där, tre sekunder, tre sekunder av frihet, tre sekunder av hjälplöshet, tre sekunder av eftertanke sen kommer smällen.




Fri vers av Rafine
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-07-24 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rafine