Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Tomheten blir allt större i hennes hjärta

Är det så här det känns att vara full av smärta?

Hon går sakta hem, ensam igen

Är det så här det känns, att inte ha någon vän?

Hon vill alla så väl

Men det bor en längtan i hennes ensamma själ

Hon förstår inte vad hon gör för fel

Hon vill bara få känna sig hel

Tårarna börjar rinna

Är det så här det känns, när man bara vill försvinna?

Hon vet vad som väntar nästa dag,

så att ingen ska se

Hon fortsätter låtsas, hon fortsätter le

Saknaden har inte minskat än

Hon vill bara ha tillbaka, sin allra bästa vän

Hon viskar tyst som för att få svar

Finns det något kvar?...




Fri vers av Rafine
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-07-26 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rafine