Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är lycka?


vad är skönhet, hur vet man att man äger det, kan man köpa det i så fall var?

vad är förmögenhet, är man född med det, kan alla få det, i så fall hur?

vad är framgång, är det lätt att skaffa sig, kommer det till en, i så fall när?

vad är kärlek, kan man ta i det, försvinner det så småningom, i så fall varför?

vad är lycka, kan man se den, fanns den alltid där, eller uppfann någon den, i så fall vem?

jag är inte vacker, pengar spelar mig ingen roll, hurvida jag går frammåt återstår att se, jag har ingen som är bara min, men jag har lite mer än andra, något som jag skaffat mig på egen hand, något som varar länge, lyckan är ingen gåva, den är lätt att framskaffa...




Fri vers av Siandra
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-24 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Siandra
Siandra