Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig


Om du vore jag skulle jag vara underbar då?
Om vi bytte plats skulle andra vara lyckligare då?
Om du stannar och jag går, blir allt bättre då?

I så fall lämnar jag ,ger upp, för din skull
I så fall får du ta över, för din skull
I så fall står du ensam på dina ben, just för din skull

Du kan göra allting, om du vill
Du kan växa och bli stor, om du vill
Du kan ledas in på rätt väg, om du vill

Med min hjälp kan du fortsätta kämpa, för din egen skull , med mig blir allt bra, om du vill, jag vet att du räcker inte, jag räcker inte, VI är ett måste, då det är för din skull om du vill...




Fri vers av Siandra
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-10-22 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Siandra
Siandra