Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


krafter

jag ligger alltid med de som redan
ligger ner

jorden snurrar så fort nu
jag har slitit mig fri från gravitationen
men hålls på plats av blytungt
samvete

jag står still och jorden snurrar inte med mig längre




Fri vers av BaraOrd
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-25 13:32



Bookmark and Share


    Morbide
Jag vet varför de ger dig så många applåder
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd