Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag springer inte...

 

"Släpp mig" fräste hon. "Knyt upp repen och skär loss tejpen"

"Det är en fråga om förtroende. Kan jag lita på att du inte springer om jag släpper dig?"

"Ja." pustade hon. Hon började bli otålig. "Ja, det kan du. Det vet du. Jag springer inte ifrån dig."

Det var tyst ett tag.

"Så varför släpper du mig inte då?!" skrek hon.

"För jag har hört" sa han långsamt, ", att änglar kan flyga."




Fri vers av kata
Läst 450 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-25 16:50



Bookmark and Share


    Morbide
men ååååh så vacker och känslig
2007-08-12

    Anonym Ängel
Oj denna texten fastnade jag för! mkt bra skrivit :)
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

kata
kata