Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här blir man ensam bland tusen


Jag har mycket, men inget som är som du.

Jag har hjärtat i handen
och tomheten som sängkamrat
Det är besvikelsen som värmer mig
när du inte besvarat mitt samtal
och det är ilskan som varligt men bestämt
torkar mina uppgivna ensamma tårar
efter varje gång du åter vänt dig om och gått
och jag låter såren i min själ djupna lite till




Fri vers av Nostalgi
Läst 358 gånger
Publicerad 2007-07-26 00:55



Bookmark and Share


  ÅsaLena
Berörande text. Näst sista raden dock lite klumpig i annars välavvägt språkbruk. Alterntivt förslag: \"varje gång du går\" + att sista raden kunde börja med versal - så att den raden blir en slags sammanfattning och inte en bisats.
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgi