Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets nektar



Inköpslistan var lång
som du viftade med

spagetti

havregryn

lingonsylt

pesto

tomater

frukt helst inga bananer,
sa du
och inga fikon
men gärna turkisk yogurt

Lust ska väckas med mogna jordgubbar
... och houngsdoppade fingrar
fyllde jag i
och mindes nattens lekar
längst amorbågens
och venuskullens mjuka former

Glöm inte champagnen!
var det sista jag hörde
innan dörren slogs igen

Livsandar skall bjudas på nektar
ropade du in genom
nyckelhålet




Fri vers av Tiina
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-26 16:13



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så vackert... så sinnligt beskriver du fruktens safter som lustans...
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Tiina
Tiina