Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
frihetsdikt


jag kan flyga

Igår var det mörkt, då kunde jag inte flyga.
Svärtan i himlen flög in i lungorna och tyngde mig. Jag kunde inte.


Men nu har världen antagit en ljusare nyans, och svärtan spyde jag upp tillsden försvann. Nu är jag liten, liten och så lätt, så lätt att när jag inte orkar flyga av styrka
så blåser jag i vinden.




Jag kan flyga, det kan jag. Bara om det inte är för mörkt.




Fri vers av litenliten
Läst 551 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-26 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

litenliten