Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oceanen

För att uppleva en ocean
behöver jag inte resa lång

Jag drunknar i en
när jag ser i dina ögon




Fri vers av Sparven
Läst 426 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-26 21:55



Bookmark and Share


    mik mikelson
vacker!
2008-12-31

  Erik L
Kort, koncentrerat - helt enkel väldigt bra!
2007-08-25

    LadyFool
kort och klockrent
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven