Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

möt mig vid möllan

Plocka mig en blomma och lägg den här bredvid
Lägg den här på bänken vid möllans egna plats
Jag sitter här och väntar här i örtens land
Ser när solen sträcker ut sig över trädens gren
Hör fåglar måla vinden med glöden i dess sång
Här stannar jag nog tiden, här vill jag gå av
Det som kan kallas tystnad äger just här allt

Plocka mig en blomma och lägg den här bredvid
Lägg den här på bänken vid möllans egna plats
Kom och sätt dig här i örtens land
Se mig in i ögonen och bara håll min hand




Fri vers av Luff
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-27 09:52



Bookmark and Share


    LadyFool
låter som en vacker plats att stanna på..
2007-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Luff