Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idiot

Idiot det är vad jag är
Önskar jag vore en lycklig sådan.
En Idiot det är jag, ingen tvekan om det
Men jag vet i allfall om det




Fri vers av Luff
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-07-27 09:54



Bookmark and Share


  Oskar...
Medvetna,nyttiga, lyckliga, olyckliga, mindre nyttiga osv..
Idioter finns överallt.. tror på att du och jag är lindriga fall.
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Luff