Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kasper, jag och T forever Han lovade att aldrig försvinna Vi skulle leva för varandra men nu är han borta med vinden.


R.F.I.P

Han är död, borta...


R est
F orever
I n
P eace


T ringde
fast hon inte får använda telefonen

hon grät inte
fastän kasper var hennes bästa vän


en överdos, antagligen
eller självmord
affe, kola, heroin, LSD, röka...


kasper med leendet
med dikterna
och plastpåsarna med fina snören runt

kasper med dimma i ögonen
med blödande armar
och med kanyler i alla fickor

kasper med glitter i fickorna och på läpparna
är borta



kasper, älskade vännen
du sa att vi inte skulle gråta
någonsin
om vi inte grät tillsammans
men jag och T gråter nu
ikapp med dina andetag som lever kvar i oss

marie ringde senare
vi får inte gå på din begravning
och dina föräldrar kommer låtsas som om DET aldrig hände
och som om Vi inte finns
men de förlät dig sedan länge
visste du det?
dem älskade dig
lika mycket som vi älskar dig


jag och T glömmer aldrig
våra klänningar ska fortfarande vara som drömmar
och din smoking i 60-tals snitt
i nästa liv va?
lova det
precis som du lovade detdärduvet

jag ska viska ditt namn till vinden
och be henne att hämta ditt beseglade löfte



en till del utav mig dog idag...
\"everyone I know goes away in the end...\"




Övriga genrer av eLDfÄngD
Läst 724 gånger
Publicerad 2005-04-01 11:24



Bookmark and Share


  Markattan
Sorgligt, men väldigt vackert och berörande skrivet om din vän Kasper som fick lämna alldeles för tidigt...
2005-04-08

  leopardia
en väldigt vacker beskrivning av kasper. mkt vacker, men sorgsen dikt...
2005-04-04
  > Nästa text
< Föregående

eLDfÄngD
eLDfÄngD