Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte för att jag vill ha dig, men-

Löven faller av träden mot hösten,
de är ingen nytta längre.
Du är ingen nytta för mig, inte för någon annan heller.
Dina patetiska försök ser bra i andras ögon.
Inte i mina, som betyder något.
Kalla mig inte blåögd, jag vet vad jag vill.
Jag vill ha värmande ord som du så ofta talar.
Medlidande och ömhet från en vän, en älskare.
Inte av dig.
Aldrig av dig.

-Leva en lögn?
-Nej, tack!




Fri vers av Licia
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-29 17:02



Bookmark and Share


  sevenmoredays
Alicia , seriöst .
T to the A to the L to the A to the N to the G
T A L A N G
2007-08-03

  Nikolai Jungsin VIP
En dumpning med klass:)
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Licia