Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onödigheter - tvång...

 

 

 

något så avsevärt

betydelselöst

och så påtagligt

hårt och kallt

stod på rad

bland andra

 

 

när jag förlade

ambitionsboken

försvann också

måstekapitlet

och jag

kunde fokusera på

 

att inte skaffa

 

en ny

 

 

 

 

eller...

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Leif Furstedt
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-29 22:41



Bookmark and Share


  aol
säger samma som miraa
2007-07-30

    Miraa
Tja...tänk att befria sig själv från onödiga måsten men å andra sidan berika sig själv med friheten att avstå ;)
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt