Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk dig en känsla

vi står här utanför
leker som ringarna på vattnet
lever livet lika fullt
som regnet gör på sin väg mot marken,
Mitt i alltet
det som snurrar omkring mig
kommer jag på mig själv med att sakna dig
dina ord
ditt skratt
allt som cancern tog
jag står i hällregnet och önskar att du var där och jagade moln med mig
som du gjorde förrut
när vi var barn
och livet rann igenom dig
så som det gör i mig

jag släpper allt
står på ett tak och skriker ut känslorna tills världen runt omkring mig kollapsar till små små delar
ser mitt ansikte falla till golvet
söndertrasat såsom mitt hjärta
och sorgen över att tårarna tog slut för länge länge sen

en skärva i taget böjer jag mig ner och plockar upp det som gick sönder
du är långt långt bort

på ett sätt är jag glad att det var du som försvann
för det är ett helvete att bli lämnad kvar.




Fri vers av Amäändasötkoräända
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-30 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amäändasötkoräända
Amäändasötkoräända