Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ha det bra

för jag har fått nog av krossade hjärtan och iskalla tårar, gå nu.




Fri vers av evelinas
Läst 193 gånger
Publicerad 2007-07-30 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

evelinas