Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vers på kattfot











stolta ulltuss

i solblänkans skugga
sover du med hakan upp

väntar du på regn



vässa örat

nej borekvällar nu
trampar mjuka dynorna

frusentass vill in



kura svarta

stillstoda granarna
på lisskogen hos varann

famntrygga knippe




Fri vers av wayward - taiga
Läst 306 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-07-31 22:57



Bookmark and Share


  aol
fint språkbruk
2007-08-31

  Mikael Lövkvist
Rent magiskt hur du gör naturens varelser och språket så levande.
2007-08-03

    BetweenTheLines
Fy fan vad bra!!-var min spontana reaktion efter första läsning,and i stand by it!

mjukt och (g)ulligt med underbara formuleringar,otroligt skönt språkbruk

ser ut som en egen utvecklad haiku svit.

märkar!
2007-08-01

  FÖRBJUDENKÄRLEK
Är helt mållös, otroligt bra skrivet. Vilken känsla du har, fantastiskt !
2007-08-01

  ospray
Fantastiskt språk

applåd!!!
2007-08-01

  K*
\' kura svarta

stillstoda granarna
på lisskogen hos varann

famntrygga knippe\'

men! alltså, hallå, är du en sån där god fé?
du måste i vilket fall vara ett sagoväsen!
2007-08-01

  Måna N. Berger
Kattiskt skönt språk! Spinner av glädje :)
2007-08-01

  Tobias Hedlund
Jag gillar undranuppmaning
men mest dina två sista
dem mumsar jag i mig! :)
2007-07-31

  aftermath
härliga, mustiga ord..dialektala saker förstår jag
eller är det som nedan säger, ett eget språk?
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga