Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den okände soldaten

På dödens blommors äng fick så ljuset brinna
för de som stupat där en gång
dödsbädd åt den okända soldaten
och av dessa än en röd soluppgång




Fri vers av A-M
Läst 449 gånger
Publicerad 2005-04-02 18:06



Bookmark and Share


    carimba
den här tycker jag var vacker....
2005-04-02
  > Nästa text
< Föregående

A-M
A-M

Mina favoriter
Viska
Metamorfos