Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

April april

April april
snart första april
lurifaxen skakar
av skrattlystna grin

Äntligen dagen
man kan säga allt man vill
april april april
ingen behöver veta
att du säger precis det du menar

April april
jag menar ingenting
och ändå allt
haha
jag skrattar idag
åt dig
åt mig
som mot galenskap ränna
utan att tänka, utan att längta
efter alla dagar som denna




Fri vers av A-M
Läst 301 gånger
Publicerad 2005-04-02 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-M
A-M

Mina favoriter
Viska
Metamorfos