Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var utan skuld

jag andades dig

jag levde dig

jag sjöng dig


du var utan skuld

utan uppsåt

att döda


du fanns bara

det är en mänsklig rättighet

det måste jag acceptera


du var utan skuld

jag var subjektet

jag älskade





Fri vers av Axelina
Läst 349 gånger
Publicerad 2007-08-01 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Axelina