Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängelimma



Barnet andas

och

målar änglar



bilrutans

immiga glas



magi?



Mamma!

Änglar

syns

om du

andas

nära




Fri vers av Axelina
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-03 14:30



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
så fin
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Axelina