Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döda Döda inte


Döda aldrig

lev så mycket som möjligt

döda aldrig
dö alltid

lev så lite som möjligt

Döda alltid

lev så mycket som möjligt

DÖ DÖ DÖ

snälla, döda mig inte




Fri vers av Uncloser
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-10 22:04



Bookmark and Share


  Angeldust
Ähh vad är detta, vem ska döda dig...förstår inte
2007-08-27

  Araminta
what the fuck
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Uncloser